Συγκρότημα - πολυκατοικία Πωλείται

Ηράκλειο, Κέντρο
€ 600.000
428 τ.μ.
1168 εμφανίσεις
φωτογραφία ακινήτου

Αυτόνομο κτίριο πρός πώληση, Κέντρο Ηράκλειο

Προς πώληση αυτόνομο κτίριο 428 τ.μ. σε τρία επίπεδα, επί οικοπέδου 152 τ.μ., ηλικίας 68 ετών. Το κτίριο, αν και χρήζει ολικής ανακαίνισης, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες.
Βρίσκεται σε μια περιοχή με έντονη εμπορικότητα, εντός των τειχών της παλαιάς πόλης του Ηρακλείου. Το κτίριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση, όπως ξενοδοχείο πόλης, γραφεία ή διαμερίσματα για την πλατφόρμα Airbnb.

Στοιχεία Ακινήτου
  • Κωδικός: 4276
  • Τ.μ.: 428
  • Τιμή: € 600.000
  • Δρόμος: Άσφαλτος
  • Ενεργειακή κλάση: Η
  • Έτος κατασκευής: 1955
  • Ντουλάπες: 5
  • Όροφοι: 3
  • Όροφοι / Επίπεδα: 4
  • Παράδοση την: 12/12/2023
  • Τ.μ. κτιρίου (σύνολο): 428
  • Τ.μ. οικοπέδου: 152
  • Υπνοδωμάτια: 7
Παροχές
  • Άδεια οικοδομής
  • Αποθήκη
  • Βεράντα
  • Διαμπερές
  • Ενιαίος χώρος
  • Εντός σχεδίου
  • Εσωτερική σκάλα
  • Ηλεκτρικός θερμοσ.
  • Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση
  • Κατάλληλο για φοιτητές
  • Κοντά σε super market
  • Κοντά σε στάση λεωφ.
  • Κουφώματα ξύλινα
  • Πάτωμα ξύλο
  • Προβολή
  • Πρόσβαση εύκολη
  • Πρόσοψη σε άσφαλτο
  • Ρολόι ΔΕΗ
  • Ρολόι νερού
  • Φωτεινό
  • Χρήζει ανακαίνισης
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο
Για την πραγματοποίηση της υπόδειξης του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) καθώς και ενός επίσημου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας, όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και εφαρμόζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, με σκοπό τη διασφάλιση της διαφάνειας και της νόμιμης λειτουργίας του μεσιτικού γραφείου.